Parówka pod lupą
- 207 Views
- Redaktor docel.pl
- 10 lipca 2019
- Zbiór porad Do Celu !
Należą do ulubionych produktów, po jakie sięga się w sklepie spożywczym. Choć o parówkach krąży wiele opowieści i stereotypów, to jednak nadal pozostają one bardzo popularnym produktem spożywczym. Trudno by było inaczej, gdyż parówki są bardzo proste do przygotowania. Gotowanie to czynność często czasochłonna. A parówka gotowa jest do podania w zaledwie kilka, kilkanaście minut.
To prawdziwy spożywczy fenomen. Z jednej strony postrzegane są jako bardzo niezdrowe i niemające zbyt wiele wspólnego z mięsem. Z drugiej ich producenci nie narzekają na sprzedaż. Być może dzieje się tak dlatego, że w gruncie rzeczy wielu konsumentów nie wierzy, że w parówkach może być aż tyle szkodliwych substancji. Jednocześnie panuje dosyć powszechna opinia, że obecnie praktycznie każdy produkt zawiera konserwanty i tak naprawdę konsument nigdy nie ma możliwości sprawdzenia, co kupuje a następnie spożywa. Poza tym wielu producentów kładzie nacisk na kampanie informacyjne i potwierdza, że ich parówki mają wysoką jakość.

- 3 stycznia 2021
Zioła w diecie
- 9 października 2020
BMR wskaźnik podstawowej przemiany materii
- 7 sierpnia 2020
Activlab muscle up protein
- 24 czerwca 2020
Zioła w diecie
BMR wskaźnik podstawowej przemiany materii
Activlab muscle up protein
Spalacze tłuszczu dla kobiet jakie
Co jeść po treningu porady
Ocet jabłkowy w diecie
Kawa zbożowa a odchudzanie
Drop set co to jest ?